DATO: 27.des.2011 / KLOKKESLETT: 18:17

3 kommentar(er)


Ugly christmas sweaters on friday!

Dette inlegget ble skrevet i går, men publisert i dag, så derfor må dere tenke at dere leste det i går hvis dere skjønner, haha

Da hadde jeg opplevd min første amerikanske jul! Det gikk fort. For her er det ikke noe romjul, alt er over nå. Det er ikke noe romjul, så nå blir det sikkert bare chill til nyttår.

Det har vært mange miksa følelser denne jula ja. Jeg har prøvd hele desember å finne julestemninga som jeg vanligvis finner når skolen begynner etter sommeren. I år fant jeg den desverre ikke.. Jeg fikk norsk adventskalender og prøvde å følge med på blåfjell, ingenting hjalp. Jeg tror noe av grunnen er siden tiden har gått så sykt fort, så det føles ut som om det er oktober, ikke desember. Sola skinner fremdeles ute og det er ingen snø. 

Min søte vertsfamilie prøvde sitte beste for å gjøre min amerikanske jul perfekt, så er ingenting å klage på der! Kjempe koselig å feire jul med min nye familie. Er bare det at å være milevis fra familie og venner og tradisjoner, helt alene, kan bli hardt. Jeg skypet med mamma og Marthin på julaften, og for første gang på månedsvis kjente jeg tårer presse på i øyekroken, men det gikk bra. Etter jeg sa hade gikk jeg ned til vårt christmas party og spiste og åpnet gaver fra familien som var på besøk.


Tidlig julegave fra vfamilien! Justin Bieber pledd♥


Årets julemiddag på en plast-tallerken:) haha. Baked corn, laks, skinke, ravioli, cheese sticks.

Her er det slik at du utveksler gavene når du møter personen, så alså hvis du gir gaver til venner åpner dere de sammen før julaften. Rart, spør du meg.

Etter julepartyet på julaften skulle vi dra til kirka. Da vi var ca ett trafikklys unna kirka ble vi påkjørt bakanfra. Mannen var så dritings at han ikke kunne stå rett enngang. Heldigvis gikk det bra siden vi var på et rødt lys så vi stod stille, og ingen skade skjedde med bilen heller. Rart, fordi vi hoppet fremover! Jeg, Heather og Brady måtte gå til kirka å ta plasser, og i mens kom politiet og arresterte han. People these days.. :( 


Klar for kirkaI går var det jo første juledag. Jeg sov litt lenge så alle måtte vente på meg (haha) så fikk jeg servert sjokolade-pannekaker og sirup, såå var det klart for gaveåpning. Fikk masse fint som jeg kan vise dere i et annet innlegg :)
Ellers chillet vi bare i pysjamasen resten av dagen, så julefilmer og spillet just dance 3!


Merry Penn State Christmas


Nydelig:)


Jeg bare, hvorfor har jeg foten min rett opp? De bare, vet ikke. Så sa faren "vedder på at du ikke kan ha den der i 10 minutter", så bare fordi jeg ikke liker å tape måtte jeg holde foten oppe i 10 minutter, lol!

Kort konklusjon av amerikansk jul VS norsk: I Norge betyr advent veldig mye, det er sykt mange tradisjoner og det er slik vi får den ekstra spesielle julestemningen, vi har så mange tradisjoner med adventskalenderen, alt som er på TV, julekaker og julemat, pynting av juletreet den 23, alt det samme skjer til samme tid hvert år. Her sender de julefilmer fra i midten av oktober, man pynter husene ute med MASSE lys, men inne pynter man bare i stua ca (liksom ingen soverom etc), advent betyr ingenting, så pakker man opp gaver den 25.
Amerikansk jul < Norsk jul 

Random hus som hadde masseee lys:


Alle bildene under er mitt hus

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kommentarer

27.des.2011, kl.18:17

ah, heerlig:)

27.des.2011, kl.19:07

awww, så koselig!! så ut som en fin jul<3 love your room!!! JBlove. men enig der: amerikansk jul < norsk jul!

28.des.2011, kl.02:08

jepp <3

#JBlove


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits