DATO: 14.jan.2012 / KLOKKESLETT: 00:27

0 kommentar(er)

Jeg kan jo faktiske oppdatere litt nå, fordi jeg har litt dødtid. Skal stikke på icehockey kamp! Gleder meg, begynner å bli en stund siden sist jeg var på en :)

Forrige helg dro vi til Harrisburg til en farmfestival eller noe sånn. Var den største i hele USA, var jo nesten like mange folk som i NYC. Tre kvart av dem var såklart rednecks, oh my gosshh. Og resten var amish people! Sykt mange av dem her i Pennsylvania, fatter ikke at folk kan leve på den måten. De må kjøre med hest og vogn, null elektrisitet, null sminke, null barbering, osvosv.

Tenkte så syykt på dere i Norge da jeg så denne:



Enda bra noen har smør da. Prøvde å tenke ut måter å kidnappe skulpturen på for å sende den til Norge på, men nope. Har i hvertfall nok smør her da:))




Haha, se på de da! De er ikke amish da, glemte va de kalte de. Men de er slags amish, bare at de kan kjøre og ha elektrisitet. Men de tror visst på det samme, og kler seg nesten likt. LOL

Ellers har jeg vært på basketballkamper:

GO DAWGS

Jeg har trenet. Vekttreningene for fotball ble byttet ut med kondisjon og terping på teknikk. Jeg liker dette!
Ellers fikk vi en treningssykkel fra noen som ikke ville ha den lengre. Jeg bare hmmm skal jeg bruke den "nye" sykkelen eller den søte kule lille?


I går var jeg på wrestling. Morsomt å se på, selvom det ser litt gay ut da. Men kjekke guttterrrr!

Nå skal jeg stikke på ishockey kampen. Free pizzaa oh yeahhh.
Blogges forhåpentligvis snart igjen; see ya!





Kommentarer


Legg igjen en hilsen



Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av






hits