DATO: 19.jan.2012 / KLOKKESLETT: 04:55

5 kommentar(er)

Da er det kun to dager igjen i dette semesteret. Wow, hvor gikk tiden? Det fikk meg til å innse at halve utvekslingsåret faktisk er over. Wow. Så til alle oss utvekslingsstudenter, husk å nyt det♥ Snart er vi hjemme hos alle våre kjære igjen.

Det at første semester er over betyr også at det blir en "ny start", helt nye klasser, ny lunsj, osv. Hver eneste dag siden jeg begynte på West York Area High School i august har jeg begynt dagen min med en myk start med chill i sculpture, får så å ha gym eller parenting (annenhverdag), så for å gjøre ingenting, sove eller vandre i gangene i journalism (og selvsagt skrive noen artikler nå og da), til algebra 2, men sophomores og junior (10 og 11 klassinger).

Ååh, jeg vil ikke være ferdig med gym! Er så sykt mange gode minner derifra. Det jeg husker best fra starten av mitt high school year er deffinetly gymmen. Så til alle kommende utvekslingsstudenter: Velg gym! To timer hvor du bare leker og får mange nye venner :-)

I går fikk jeg den beste nyheten. Dere vet jo såklart at jeg hater matte, fordi jeg snakker om det og matteleksa mi i annenhvert innlegg. Jeg har vært dødsredd for å feile denne klassen helt siden første dag. Siden 70% = stryk her, er det ikke vanskelig å stryke for å si det sånn. Nesten før hver eneste prøve dro jeg og en venninne inn for å få ekstra hjelp, hah. Oh well, it's all worth it in the end. I går fikk vi vite hvor mange % vi trengte å få på eksamen for å bestå klassen. Læreren bare: Uansett om du ikke svarer på et eneste spm, vil du fremdeles ha over 70% og stå i faget. YES, herreguuud jeg har vært så bekymra for eksamen i dette faget. Mandagen hvor jeg hadde fri og regnet matte hele dagen ble sykt verdt det (12 bonuspoeng for eksamen). Wooho, jeg har overlevd algebra 2. Jeg har to dager igjen med irriterende 10ende klassinger som tror det er dødskult å smoke weed hele tiden. Jeg er lykkelig!!!! hehe. Sa jeg forresten at jeg failet ikke en eneste av prøvene vi hadde? Og sa jeg at jeg gjorde ALLE leksene vi hadde, hver eneste dag. Wow, I'm so proud of myself.

Så ja, nå har senioritst inntatt for fullt. Haha hvis du ikke vet hva senioritist er "A crippling disease that strikes high school seniors. Symptoms include: laziness, an over-excessive wearing of sweatpants, athletic shorts, and sweatshirts. Also features a lack of studying, repeated absences, and a generally dismissive attitude. The only known cure is a phenomenon known as graduation." Lol :)
Jeg hadde to eksamener i dag. Hadde jeg studert? Nope. Jeg har en i morgen, skal jeg studere? Nah. Jeg har to på fredag, skal jeg studere? Jepp, faktisk. For de kommer til å være vanskelig, jaja tar det i morgen.

I går var jeg på soccer, og i dag var jeg på the gym (jeg skulle til å skrive friskhuset, haha vanesak). Nå er jeg så sykt lei av å spise greezy mat 24/7. Det er ingen motivasjon å finne i dette landet til å spise sunt! Hvis jeg prøver har alltid noen deilige cupcakes og cookies og u name it. Nå må jeg prøve!! Vil jo ikke komme rullende hjem.


Tja, deilige cupcakes slik som disse. Brownie-peanut butter-oreo-cupcake, tja me like.


Treningspia
Jeg forsov meg også i dag forresten, våknet 10 min før vi kjører. Elsker når det skjer, virkelig. Spesielt siden at hvis jeg kommer forsent til skolen får jeg detention:) Så på 10 min måtte jeg hive på meg sminken, hoppe i sweats'a (ofc) og ja dra til skolen. Tror aldri jeg har vært så kvikk før, hah. Plis alarm, vekk meg i morgen. Takk.


Se hva jeg laget i sculpture da! Awwe Nemo!


Final project, got 100%. Yea that's how I roll ;)))
Wow, dette ble et sykt langt innlegg med masssse tekst. Jeg kunne sikkert ha skrevet forever akkurat nå, men klokken er 22.48 og jeg må prøve å finne senga, hvis jeg skal komme meg opp i morgen. Forresten, jeg vet at norsken min suger haha. Sorryy peeps, ser selv at jeg skriver helt teite feil, men har ikke alltid tid å rette det opp, hah.

Og forresten!!! Holdte jo på å glemme noe av det viktigste her! Da jeg kom på skolen i dag var det en ny slosskamp. Husker dere at jeg fortelte om hun jenta som peiste til han gutten sikkert 6 ganger? Og hun var bare venninna til ex'en. Uansett, dette var på en måte fortsettelsen. Det var hun ex'en denne gangen og den nye dama. Først sto de å krangla veeldig høylytt, så vi røyste oss opp og flokket oss rundt dem på en måte, for alle skjønte at dette ble en fight. Så slår ex'en hun nye rett i fleisen, hiver seg over hun, de faller i gulvet og ligger å sloss helt til noen lærere kommer å skiller dem. HAHAHA for en god start på dagen. Det var den beste fighten til nå altså, akkurat slik som på film. Dere vet på mean girls, når hun ser for seg hvordan dette ville endt i Afrika, og hun hiver seg over Regina? Jepp,det var akkurat slik det så ut. And the drama continues at West York:))
Hahha, nå må jeg slutte å skrive. Tipper at 30% leste all teksten. Gratulerer til deg i såfall. GODNATT PEEPZ

Kommentarer

19.jan.2012, kl.05:42

Flinke mattepia mi :) Heheh amerikansk drama e gøy det lol. Og den brownien så sykt god ut! Fin neglelakk :)

Sofie Rokkan
19.jan.2012, kl.11:10

Flenka!! :D du har ikje lov å film en sånn fight? (a)

Mamsen
19.jan.2012, kl.16:38

Hehe, drama e alltid en god start på dagen så lenge en ikkje e innvolvert sjøl LOL.

Eg nu aå stolt av deg og kor flenk du e matte - den satt :-)Det va dessuten digg å se de bildan fra heisen og bakken på forrige blogg. Have a nice day, love mams <3

Susann
22.jan.2012, kl.11:30

Åååå steike den cupcaken så god ut!!!! :)

24.jan.2012, kl.22:02

Tora: hihi takk<3 jaa, tenkt på deg når eg tok den på, seff!

Sofie: taakk :D hahah, det skjer så fort, men eg kan prøv vess eg ser en tell!

Mamsen: haha, ja enig. takk <3 love you

Susann: Åh jaa, den va sykt god kan eg lov deg :D


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits