DATO: 31.jan.2012 / KLOKKESLETT: 23:58

4 kommentar(er)

Hei!

Åh, jeg er så sykt godt humør nå, fordi det er nydelig vær ute. Derfor tenkte jeg at jeg endeliig kunne oppdatere bloggen litt igjen.

For noen dager siden fikk jeg tre(!!) forskjellige pakker fra Sofie Rokkan i posten♥


+ mer godt + blader! Aww tusen hjertelig takk! Jeg ble så glad, godjenta♥


Takk for tipsene, jeg skal huske å ikke miste iPhonen i bakken. Visste ikke at den kunne knuse.....

I economics har vi skrevet ned alt vi har gjort de siste dagene, så nå har jeg i hvertfall ikke unnskyldning for å ha glemt det. Jeg glemte selvfølgelig å fortelle noe litt viktig sist. Ah, jeg blir enda irritert når jeg tenker på det. Forrige onsdag skulle jeg endelig gå å ta drivers permit'en, så jeg kan kjøre og ta lappen i mars. Jeg dro egentlig dit for to-tre uker siden, men da manglet jeg visst et papir som sa at jeg manglet et social security number (som kun amerikanere har), og som det ikke sto jeg trengte noen steder. Så da mått vi dra til det kontoret to ganger, for det var noe kødd med det også såklart. Så ja, forrige onsdag. Vi hadde alle papirer, jeg har tilsammen lest teoriboka tre ganger siden jeg kom, så nå var jeg klar. Da begynner fyren å spørre om papir fra retten om at vertsmor var min ekte liksom. Så måtte vi bare forklare at det var det ikke, og jeg prøvde å vise han papiret fra EF som liksom sier at det er henne. Så sa vertsmor i fra, for hun ble irritert, og da var det plutselig greit. Jeg skulle akkurat til å ta testen. Da begynner de å snakke om 6 måneder. Vi bare "Hva mener dere? Om jeg har vært her i 6 måneder allerede? Eller om jeg har 6 måneder igjen?" Egentlig trenger man 6 måneder med permit'en før man kan ta lappen skjønner dere, men siden jeg blir 18 i mars kan jeg ta den da. Tilslutt kom de fram til at jeg måtte være her 6 måneder til, uansett om jeg kunne ta lappen i mars eller ikke. Jeg hadde 5 måneder og 20 dager. FYYYYYFAEN. Okei. Jeg ble såå sint. Alt tid jeg har brukt på å studere, sløset bort hundrevis av kroner hos legen for en sjekk man må ha for å ta testen, alt jeg hadde gledet meg til og planlagt. Ahhh smerte..... Jeg klikket:) Jeg bare "Okay thanks, fuck my life. I'm just going to Norway and paying $4000. See ya. "
Ellers var fortsettelsen på forrige onsdag veldig bra, hengte med en kompis, så det var koos:)

Forrige torsdag var jeg på skolen, soccer og gjorde lekser. Standar. Fredag var jeg på skolen, chillet når jeg kom hjem, dro på basketballkamp, så dro alle til McDonalds. Så ble jeg syk, så det var en gørr helg. Lå inne å sov eller satt i en stol i pysjamasen og snuggien.


Icecream soda float. Oh my god. Jeg er enda sjokket. Is og brus, i lag. Haha er ikke mye som forundrer meg lengre med amerikanerne, men dette!! Hahah

I går var jeg på skolen. Da jeg kom hjem måtte jeg dra til senteret fordi mobilen min hadde ikke funket de to siste dagene. Det gikk ikke an å ringe eller å texte. Jeg ble så redd for min lille baby iPhone... De prøvde å restarte den osv, ga meg et nytt simkort. Så funket den der inne på butikken, så gikk jeg ut av butikken og skulle til å texte noen; nope, funket ikke. Så jeg gikk inn igjen. Så har måtte jeg få hjelp fra vennen min istede (lol en fyr som alltid hjelper meg hveer gang jeg er der, han er cool) og han fant seff ut problemet. Jeg hadde kommet borti "slå av mobilnettverk-knappen". Hahhaah flaut!! Mobilen bare begynte å vibere sykt masse og han bare "jepp, tror jeg fiksa det nå as:))"
Etter det kom noen kompisser og hentet meg, så dro vi til en fyr. Og baree chilla:) hehe
Da jeg kom hjem igjen måtte jeg skyndte meg i dusjen for å rekke pretty little liars, eller gossip girl. Skjønner ikke hvorfor de MÅ sende de programmene samtidig? Er ikke akkurat slik at det er noe bra ellers på TV her i USA.


Prinsessa mi
Hahaha fint bilde? Tja jeg hadde forresten en litt traumatisk morgen i dag. HATER når de forteller meg 5 min før de drar at de skal dra tidlig. Skal jeg liksom bare flyve til skolen??? Venninna mi ser ikke på mobilen på morgenen, så jeg kunne ikke akkurat gå der å vente på svar, så endte opp med at jeg måtte ta den ekle gule bussen. Spy. Middle school'ers, freshmens, eww. Kaldt. Vind. Trang. Traumatisk opplevelse.


Falsk brannalarm, u know lolFor fem dager siden hadde vi snø. I dag var det strålende sol og 17 grader i skyggen♥
Jeg fikk så sykt vårstemning!! Gleder meg så til vi skal begynne å trene ute for soccer!Lekser ute på verandaen i januar er ikke feil!
Tja jeg er enda litt syk, så har ikke fått dratt på trening denne uka... Nå må jeg fortsette med economics, civics, english og mer economics. Så skal jeg vel på basketballkamp senere i kveld :)

Kommentarer

01.feb.2012, kl.22:54

JEg må ha regulering i usa neste år.. Så lurte bare på hvordan du gjør det? Drar du til en ny tannlege der borte eller`? :p

02.feb.2012, kl.03:16

Jepp, jeg avsluttet behandlingen i Norge og går nå til kjeveortopeden her. Husk å be din norske kjeveortoped om en god plan for hva han vil at den amerikanske skal gjøre, så sparer du masse tid. Vær foreberedt på å betale en del, det er dyyrt her. Og fortell vertsfamilien om det så fort du får en, så de kan finne en bra til deg.

Sofie Rokkan
03.feb.2012, kl.13:32

<3 <3

sigge
06.feb.2012, kl.16:21

eg elska panera bread


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits