DATO: 05.feb.2012 / KLOKKESLETT: 03:12

0 kommentar(er)

Nå skal jeg prøve å forklare litt bedre hva et THON er. Det er et slags danse-maraton, hvor man er våken i 46 timer og danser hele tiden. Det er for å samle inn penger til Four Diamonds found, som er et slags sykehus hvor de hjelper unger med kreft.

Skolen min arrangerte et miniTHON, hvor vi var våken i 12 timer. Vi måtte samle inn 300 kr for å få komme inn, og 450 for å få en t-skjorte. Så ca hele skolen var der!

Først var jeg på jentenes basketballkamp sammen med Lauren. De vant kampen, også ble de division winners også! Thon begynte rett etter kampen, så først gikk alle inn i auditoriet, der fikk vi informasjon om kvelden osv, også var det liksom folk som snakket som hadde opplevd det selv. Da jeg kom i høst skjønte jeg ingenting da jeg så en av guttene her, for ansiktet hans var liksom oppblåst, men han var ikke akkurat tykk på resten av kroppen. Så viste det seg jo at han hadde akkurat hatt kreft. Han holdte først en tale og fortalte om sin historie osv. Så var det en annen jente fra skolen som hadde hatt det som snakket, hun sa "kan alle som har hatt kreft røyse seg opp?", "kan alle som har hatt foreldre med kreft røyse seg opp?", "kan alle som har hatt en tante/unkel/besteforelder med kreft røyse seg opp?", "kan alle som vet om noen som har hatt kreft røyse seg opp?". Tilslutt sto alle sammen. Ah, det var så utrolig trist.Etter det triste var det på tide å få alle i godt humør igjen, så hele skolen lagde en lipdub. Jeg kommer tilbake til dette når videoen har kommet på youtube! Etter det gikk vi i gymsalen, hvor det var turneringer hele natten. Det var speed away (spill som er en blanding mellom fotball og basketball), dodgeball (kanonball), floor hockey og basketball. Det var også et talentshow. Noen var sykt flinke, noen trodde seriøst at de var god til å synge, og jeg holdte seriøst på å sprenges av latter, noen hadde guts nok til å gå opp der å bare synge på kødd med en helt forferdelig stemme. Det var også en konkuranse som var kalt Mr. West York. Da ble de escorted (hva heter det på norsk?) av noen, også ble de stillt noen spm, måtte hvis hva dere talent var osv. Sykt morsomt!
Også fikk vi gratis mat hele natten! Pizza, kake, soft pretzels, walking tacos, animal crackers, capri sun, yea you name it!!


Bre!


6 på morgenen. Haha syykt trøtt her!


Det var en veldig vellykket natt! Deilig å catche up og være med forskjellige folk♥ elsker alle mine amerikanske venner!

Vi samlet inn nesten 200 000 kr til kreftsyke barn. Aww. Husk å tenk på hvor heldig du er som er frisk!

Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits