DATO: 22.04.2012 / KLOKKESLETT: 23:34

0 kommentar(er)

First of all, hva har skjedd med blogg.no siden sist? Total endring, jeg skjønner ingenting:) så håper jeg får til å poste dette innlegget.

 

Well, jeg har ikke glemt bloggen. Jeg har bare vært veldig opptatt. Ok, løgn. Jeg har glømt bloggen, men jeg har også vært veeeldig opptatt. Dette er faktisk første gangen på en måned sikkert at jeg faktisk er på pc'en min. Alt jeg trenger har jeg på iPhonen. Webcameraet virker heller ikke lengre, så nå må jeg skype osv fra telefonen også. Men whatever. Skulle egentlig ønske jeg hadde blogget de siste par månedene, fordi jeg har gjort så sykt masse kult, og det ville vært fett å se tilbake på senere. Oh well, let's just say; dere har gått glipp av en del. Dette har vært to av de beste månedene mine her sålangt. Og nå er det bare to måneder til jeg kommer hjem. Faktisk litt under det. Hjelp, hvor ble det av tiden min? Det er så bittersweet. 

Jeg har nesten ingen bilder fra den siste tiden, men kommer til å få det iløpet av de neste to ukene tror jeg, så da skal jeg sikkert komme med en liten oppsummering og bilder. Kanskje jeg skal bli flinkere å blogge nå. Men bare kanskje. 

Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits