DATO: 30.04.2012 / KLOKKESLETT: 03:02

2 kommentar(er)

Hei hei! 

Jeg venter fremdeles på bildene fra forrige måned, så den oppdateringen kommer ikke enda.

Hadde en perfekt søndag. Den startet med at vertsfar laget med pannekaker. Mmh jeg elsker amerikansk søndagsfrokost!
Så la jeg meg ute og så på gossip girl i sola. Perfekt løpe-vær ogsåå, så jeg dro på en joggetur, så hadde jeg og søsteren min en jævlig legit treningsøkt! Føles såå bra etterpå. 
Haha hvorfor er jeg så attraktiv, hvorfor


Bra trynet mitt var kjempe fint. Oh wait I lied. Anyways, jeg ble brun :):) det som var poenget herss

Den siste uka har stortsett kun vært fotball. Vi har hatt treninger, så team dinners, team nights, kamper og senior night. Elsker fotball-laget mitt  alle er close, vi har sykt mye fun. Og ikke minst at vi har vunnet alle kampene utenom en, og ett par uavgjort.

Siden skolen min er sykt seriøse, spiller jeg på junior varsity (de som er ett år mindre), men det gjør ikke meg noe da, får spille ca hele kampen, som er mye mer enn jeg ville gjort på varsity. Men i hvertfall, forrige kamp fikk jeg spille varsity også. Det var litt stort for meg haha.
Etter senior night tok treneren vår seniorene ut for å spise på texas roadhouse for å spise, han spanderte på oss. Vi har serr de beste trenerne! Vi satt sikkert der i 3 timer.

Senior night og Ellen's birthday på texas road house

Senior night

Som sagt nyter jeg god været, og venter på at alle bildene skal komme til meg i posten. Har nesten sluttet å ta bilder (shame on me!!!) så har nesten ingen fra denna uka heller.

Åh ja! Også har jeg jo farget håret eller stripet det eller whatever. Følte for å ha litt lysere hår nå som sommeren kommerDet ser nå forskjellig ut på alle bildene, men det er kinda lysebruntish

Haha btw, vet jeg alltid har kritisert bloggere som ikke har bildene en strl, eller at den er mindre enn teksten osvosv. Ser ut som jeg er blitt en av dem hahaha, latskapen tar virkelig over. Sorry as, vet det ser grusomt ut:)

Kommentarer

22.05.2012, kl.21:27

Er soccer try outs vanskelig og er folk i USA gode i soccer? :)

24.05.2012, kl.05:09

marens: det kommer helt ann på skolen du kommer til. for meg var det mest masse kondisjonstesting og teknikk osv. vart i 3 dager, men synes det gikk veldig bra. skolen min er syykt gode i soccer :)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits