DATO: 24.05.2012 / KLOKKESLETT: 05:30

0 kommentar(er)

God damn jeg er en elendig blogger. Tiden flyr i fra meg, så tenkte bare å oppdatere dere liitt med noen bilder.

Sommeren er i hvertfall kommet hit til York, så det er så diiigg.

Lagde knekkebrød en dagTja hva helgen min for ett par uker siden besto av :-) ikke feil as
Hahaah really?!? Med bacon. Ok, only in America.


Sweet frog. Et yogurt is sted, hvor du lager alt selv. Du tar så mye du vil osv, hva du vil, og putter alt mulig himmelsk på toppen. Hvordan skal jeg klare meg uten Sweet frog...Beste lillegutt


Bonfire

Den amerikanske morsdagen ble feiret hos Aunt Karen med folk, siden hun hadde hatt bursdag dagen før osv. Snille meg kjøpte blomster til vertsmor!!

Sommer>>>


En morgen vi hadde litt for god tid lol


Beccss ♥

16 mai ble i hvertfall annerledes i år. Dro to timer unna for å se en soccer kamp yayyy, too bad they lost


En av grunnene for at jeg har vært så fraværende fra bloggen er skolen. Plutselig bestemte lærerene seg for at de skulle gi lekser som skulle gjøre opp for mine måneder med leksefri ca. Jeg har ikke hatt et liv!!! En-de-lig er jeg ferdig med English Research paper, independent novel + essay. That was the death of me. Høres ikke ille ut, men gaad. Research papiret måtte være 8-10 sider, ikke mindre-ikke mer. Så mange syke regler, jeg var så redd for og aldri få det godkjent. Gidder ikke å gå mer inn på den saken for det gjør meg deprimert hah, men heldigvis er jeg ferdig!! Og tror det ble ganske bra også!

Eneste klassen jeg ikke trenger å ta final exams er ceramics. Eller vi hadde et final project though. Bestemte meg for å jobbe hardt og raskt med det, så ble ferdig, og kan sitte å slappe av i 80 min og ikke gjøre en dritt hver morgen nå. Bare noen få dager igjen nå!
Skolen driver på med "The project" som er et prosjekt obviously. De har tatt bilder av alle på skolen osv, så skal vi lage noen store bilder av flis, og den firkanten dere ser der er en elektrisk skjerm (bak arket lol), så skal alle bildene av alle folkene komme der osvosv whatever. I hvertfall, siden jeg og Becca er ferdig med vårt stuff i ceramics klassen kan vi gå å jobbe med det i stedet. Er faktisk sykt gøy!Første dagen i min amerikanske historie at jeg gikk på skolen uten sminke wowowo

17 mai var jo i hvertfall annerledes dette året. To be honest, så tenkte jeg ikke mye på det. Var ikke på pc'en før det var natt her, så fikk det egentlig ikke med meg... Skjemmes litt heh, men jeg har en unnskyldning da. Jeg var veldig opptatt med ting og tang, og spesielt min senior photoshoot. Tok med meg Becca og Hannah. Elsker bildene! Sykt fornøyd. Kommer til å poste noen på bloggen etterhvert. Så bare kom jeg hjem og så alle i USA i sine norske tskjorter osv, så fikk jeg litt vondt i meg og bare "wow hvorfor brukte ikke jeg min norske tskjorte???"
Mitt chille liv♥ life is a highway

Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits