DATO: 24.05.2012 / KLOKKESLETT: 06:04

0 kommentar(er)

Forrige helg dro jeg til Virginia med fammen. Wohoo. Alle bare "hva skal du der?", og jeg bare "uhm I really don't know." Lol
Det var egentlig mest en chill helg på hytta (les: huset!!). Det var vertsmor sin bursdag, så vi gjorde litt ting og tang hun likte.

Da vi kom frem fredagskvelden spiste vi sushi, og bare slappet av. Søskenene mine fikset meg på håret, jeg ble kjempefin:)))
De flettet grusomme fletter i hele håret mitt, haha. Sovnet av med de, og våknet opp neste morgen med en cutee sveis.Pena hehee. Chillstolen!!


Pocahantas (hvordan skrives det?) som de kaller meg. Eelsker når de driver på med håret mitt

Været var sykt digg hele helga. På lørdag dro vi til en vine yard de alltid drar til når de er i VA, soo prettyy.

Nomnom lunsj. Dere aner ikke hvor mye jeg spiste den helga... Og siden da har det bare fortsatt.. Jeg er blitt så amerikansk, it's not even real. Jeg spiser hele tiden nå. Håper prom dressen passer:)))

Cider gård


Noen skulle gifte seg. Det var nydelig der, jeg hadde sykt lyst og bare dra i bryllupet hahaa.Men istedet hang jeg opp ned i trær.


Lørdagsettermiddag dro jeg og bror til et badeland. På kvelden chillet vi bare med film ossvv.


Huset:


Søndag. Vi er klar for fjelleneTror jeg skal kalle Virginia den grønne staten fra nå av. Tror aldri jeg har sett så mye grønt.


Hahaha tusenbein!! Har aldri sett en sånn før, så kul!!Så til det kuleste av alt! VI CHILLET MED EN BJØRN! Jeg elsket den!! Jeg fikk det beste bilde:)) den bare smilte til meg. Vertsfar bare "ikke gå nærmere nå!!" tror han var litt redd. Jeg og vertsmor var litt for ivrig hahah

Åååh kom til meg og kosee bjørnen!!


Tøs(;
Trodde nesten jeg var i Lofoten igjen!


Finfin helg :)

Ellersss randome bilds fra de siste dagene:Oh guess what? Søskene fikset meg på håret. Vi bare fant alle mulige unnskyldninger for å slippe å jobbe med skoledritt


Nytt designe på neglene for prom! Elsker neglene mine<333 så lang og fin


Chick-fil-a! Noe av det jeg kommer til å savne mest med USA. Seriøst, den dagen jeg får cravings etter det i Norge synes jeg synd i meg selv. Det finnes ingenting som kan måle seg med denne chikcen sandwitchen! Nadaa


Hahaha stakkars lille

Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits