DATO: 31.jan.2012 / KLOKKESLETT: 23:58

4 kommentar(er)

Hei!

Åh, jeg er så sykt godt humør nå, fordi det er nydelig vær ute. Derfor tenkte jeg at jeg endeliig kunne oppdatere bloggen litt igjen.

For noen dager siden fikk jeg tre(!!) forskjellige pakker fra Sofie Rokkan i posten♥


+ mer godt + blader! Aww tusen hjertelig takk! Jeg ble så glad, godjenta♥


Takk for tipsene, jeg skal huske å ikke miste iPhonen i bakken. Visste ikke at den kunne knuse.....

I economics har vi skrevet ned alt vi har gjort de siste dagene, så nå har jeg i hvertfall ikke unnskyldning for å ha glemt det. Jeg glemte selvfølgelig å fortelle noe litt viktig sist. Ah, jeg blir enda irritert når jeg tenker på det. Forrige onsdag skulle jeg endelig gå å ta drivers permit'en, så jeg kan kjøre og ta lappen i mars. Jeg dro egentlig dit for to-tre uker siden, men da manglet jeg visst et papir som sa at jeg manglet et social security number (som kun amerikanere har), og som det ikke sto jeg trengte noen steder. Så da mått vi dra til det kontoret to ganger, for det var noe kødd med det også såklart. Så ja, forrige onsdag. Vi hadde alle papirer, jeg har tilsammen lest teoriboka tre ganger siden jeg kom, så nå var jeg klar. Da begynner fyren å spørre om papir fra retten om at vertsmor var min ekte liksom. Så måtte vi bare forklare at det var det ikke, og jeg prøvde å vise han papiret fra EF som liksom sier at det er henne. Så sa vertsmor i fra, for hun ble irritert, og da var det plutselig greit. Jeg skulle akkurat til å ta testen. Da begynner de å snakke om 6 måneder. Vi bare "Hva mener dere? Om jeg har vært her i 6 måneder allerede? Eller om jeg har 6 måneder igjen?" Egentlig trenger man 6 måneder med permit'en før man kan ta lappen skjønner dere, men siden jeg blir 18 i mars kan jeg ta den da. Tilslutt kom de fram til at jeg måtte være her 6 måneder til, uansett om jeg kunne ta lappen i mars eller ikke. Jeg hadde 5 måneder og 20 dager. FYYYYYFAEN. Okei. Jeg ble såå sint. Alt tid jeg har brukt på å studere, sløset bort hundrevis av kroner hos legen for en sjekk man må ha for å ta testen, alt jeg hadde gledet meg til og planlagt. Ahhh smerte..... Jeg klikket:) Jeg bare "Okay thanks, fuck my life. I'm just going to Norway and paying $4000. See ya. "
Ellers var fortsettelsen på forrige onsdag veldig bra, hengte med en kompis, så det var koos:)

Forrige torsdag var jeg på skolen, soccer og gjorde lekser. Standar. Fredag var jeg på skolen, chillet når jeg kom hjem, dro på basketballkamp, så dro alle til McDonalds. Så ble jeg syk, så det var en gørr helg. Lå inne å sov eller satt i en stol i pysjamasen og snuggien.


Icecream soda float. Oh my god. Jeg er enda sjokket. Is og brus, i lag. Haha er ikke mye som forundrer meg lengre med amerikanerne, men dette!! Hahah

I går var jeg på skolen. Da jeg kom hjem måtte jeg dra til senteret fordi mobilen min hadde ikke funket de to siste dagene. Det gikk ikke an å ringe eller å texte. Jeg ble så redd for min lille baby iPhone... De prøvde å restarte den osv, ga meg et nytt simkort. Så funket den der inne på butikken, så gikk jeg ut av butikken og skulle til å texte noen; nope, funket ikke. Så jeg gikk inn igjen. Så har måtte jeg få hjelp fra vennen min istede (lol en fyr som alltid hjelper meg hveer gang jeg er der, han er cool) og han fant seff ut problemet. Jeg hadde kommet borti "slå av mobilnettverk-knappen". Hahhaah flaut!! Mobilen bare begynte å vibere sykt masse og han bare "jepp, tror jeg fiksa det nå as:))"
Etter det kom noen kompisser og hentet meg, så dro vi til en fyr. Og baree chilla:) hehe
Da jeg kom hjem igjen måtte jeg skyndte meg i dusjen for å rekke pretty little liars, eller gossip girl. Skjønner ikke hvorfor de MÅ sende de programmene samtidig? Er ikke akkurat slik at det er noe bra ellers på TV her i USA.


Prinsessa mi
Hahaha fint bilde? Tja jeg hadde forresten en litt traumatisk morgen i dag. HATER når de forteller meg 5 min før de drar at de skal dra tidlig. Skal jeg liksom bare flyve til skolen??? Venninna mi ser ikke på mobilen på morgenen, så jeg kunne ikke akkurat gå der å vente på svar, så endte opp med at jeg måtte ta den ekle gule bussen. Spy. Middle school'ers, freshmens, eww. Kaldt. Vind. Trang. Traumatisk opplevelse.


Falsk brannalarm, u know lolFor fem dager siden hadde vi snø. I dag var det strålende sol og 17 grader i skyggen♥
Jeg fikk så sykt vårstemning!! Gleder meg så til vi skal begynne å trene ute for soccer!Lekser ute på verandaen i januar er ikke feil!
Tja jeg er enda litt syk, så har ikke fått dratt på trening denne uka... Nå må jeg fortsette med economics, civics, english og mer economics. Så skal jeg vel på basketballkamp senere i kveld :)
DATO: 26.jan.2012 / KLOKKESLETT: 05:33

0 kommentar(er)
TYP! Amerikanerene mener at man skraper opp vinduet hvis man skraper av denne isen? Hallo. Så i stedet for å komme for sent til skolen kjørte vi bare slik. Oki liksom.
 

Jeg leste til finals og laget grøt

Jippi
Smerte å komme hjem til dette......


Meg og kjæresten min :))


Sculpture vase lol


Søte frosken jeg laget, synd en dum sophomore måtte knekke benet hans da!!


Vi fikk masse snø over natta, og den er borte igjen nå, seff.


Outfit//sundayshopping


mmmhm Panera Bread! Soup in a bread bowl og chai tea latte hjertehjerte


Og de bare, du forsvinner i koppen når du drikker. Meg: ok? De: kan vi ta et bilde? Meg: ja. Lol2k


Haha se hva jeg så et sted


Aww flink Coooop!

Så der var noen bilder fra hva jeg har gjort siden sist. I dag var jo 2 semester, woho. Føltes nesten som første skoledag igjen. Liker klassene mine! INGEN FLERE SOPHOMORES YIPPI YAYY. Tror kanskje det er litt hardere enn det første, but oh well.Så ja i dag har jeg.. vært på "hockey kamp" lol.. neida, joda, neida. Whatever, var en interessant dag!!!

Ja forresten, har endelig klippet meg og farget etterveksten! Deeilig
Bloggæææss
DATO: 25.jan.2012 / KLOKKESLETT: 06:33

0 kommentar(er)

Når jeg har skrevet et innlegg og lagt til 105 bilder og iphonen finner ut at den bare skal stenge appen så alt forsvinner. Say no more.

Nytt semester i morgen, nesten som første skoledag igjen. Litt nervøs nesten lol. Snakkes fra pc'en I guess..... I morgen.. Kanskje...
DATO: 19.jan.2012 / KLOKKESLETT: 04:55

5 kommentar(er)

Da er det kun to dager igjen i dette semesteret. Wow, hvor gikk tiden? Det fikk meg til å innse at halve utvekslingsåret faktisk er over. Wow. Så til alle oss utvekslingsstudenter, husk å nyt det♥ Snart er vi hjemme hos alle våre kjære igjen.

Det at første semester er over betyr også at det blir en "ny start", helt nye klasser, ny lunsj, osv. Hver eneste dag siden jeg begynte på West York Area High School i august har jeg begynt dagen min med en myk start med chill i sculpture, får så å ha gym eller parenting (annenhverdag), så for å gjøre ingenting, sove eller vandre i gangene i journalism (og selvsagt skrive noen artikler nå og da), til algebra 2, men sophomores og junior (10 og 11 klassinger).

Ååh, jeg vil ikke være ferdig med gym! Er så sykt mange gode minner derifra. Det jeg husker best fra starten av mitt high school year er deffinetly gymmen. Så til alle kommende utvekslingsstudenter: Velg gym! To timer hvor du bare leker og får mange nye venner :-)

I går fikk jeg den beste nyheten. Dere vet jo såklart at jeg hater matte, fordi jeg snakker om det og matteleksa mi i annenhvert innlegg. Jeg har vært dødsredd for å feile denne klassen helt siden første dag. Siden 70% = stryk her, er det ikke vanskelig å stryke for å si det sånn. Nesten før hver eneste prøve dro jeg og en venninne inn for å få ekstra hjelp, hah. Oh well, it's all worth it in the end. I går fikk vi vite hvor mange % vi trengte å få på eksamen for å bestå klassen. Læreren bare: Uansett om du ikke svarer på et eneste spm, vil du fremdeles ha over 70% og stå i faget. YES, herreguuud jeg har vært så bekymra for eksamen i dette faget. Mandagen hvor jeg hadde fri og regnet matte hele dagen ble sykt verdt det (12 bonuspoeng for eksamen). Wooho, jeg har overlevd algebra 2. Jeg har to dager igjen med irriterende 10ende klassinger som tror det er dødskult å smoke weed hele tiden. Jeg er lykkelig!!!! hehe. Sa jeg forresten at jeg failet ikke en eneste av prøvene vi hadde? Og sa jeg at jeg gjorde ALLE leksene vi hadde, hver eneste dag. Wow, I'm so proud of myself.

Så ja, nå har senioritst inntatt for fullt. Haha hvis du ikke vet hva senioritist er "A crippling disease that strikes high school seniors. Symptoms include: laziness, an over-excessive wearing of sweatpants, athletic shorts, and sweatshirts. Also features a lack of studying, repeated absences, and a generally dismissive attitude. The only known cure is a phenomenon known as graduation." Lol :)
Jeg hadde to eksamener i dag. Hadde jeg studert? Nope. Jeg har en i morgen, skal jeg studere? Nah. Jeg har to på fredag, skal jeg studere? Jepp, faktisk. For de kommer til å være vanskelig, jaja tar det i morgen.

I går var jeg på soccer, og i dag var jeg på the gym (jeg skulle til å skrive friskhuset, haha vanesak). Nå er jeg så sykt lei av å spise greezy mat 24/7. Det er ingen motivasjon å finne i dette landet til å spise sunt! Hvis jeg prøver har alltid noen deilige cupcakes og cookies og u name it. Nå må jeg prøve!! Vil jo ikke komme rullende hjem.


Tja, deilige cupcakes slik som disse. Brownie-peanut butter-oreo-cupcake, tja me like.


Treningspia
Jeg forsov meg også i dag forresten, våknet 10 min før vi kjører. Elsker når det skjer, virkelig. Spesielt siden at hvis jeg kommer forsent til skolen får jeg detention:) Så på 10 min måtte jeg hive på meg sminken, hoppe i sweats'a (ofc) og ja dra til skolen. Tror aldri jeg har vært så kvikk før, hah. Plis alarm, vekk meg i morgen. Takk.


Se hva jeg laget i sculpture da! Awwe Nemo!


Final project, got 100%. Yea that's how I roll ;)))
Wow, dette ble et sykt langt innlegg med masssse tekst. Jeg kunne sikkert ha skrevet forever akkurat nå, men klokken er 22.48 og jeg må prøve å finne senga, hvis jeg skal komme meg opp i morgen. Forresten, jeg vet at norsken min suger haha. Sorryy peeps, ser selv at jeg skriver helt teite feil, men har ikke alltid tid å rette det opp, hah.

Og forresten!!! Holdte jo på å glemme noe av det viktigste her! Da jeg kom på skolen i dag var det en ny slosskamp. Husker dere at jeg fortelte om hun jenta som peiste til han gutten sikkert 6 ganger? Og hun var bare venninna til ex'en. Uansett, dette var på en måte fortsettelsen. Det var hun ex'en denne gangen og den nye dama. Først sto de å krangla veeldig høylytt, så vi røyste oss opp og flokket oss rundt dem på en måte, for alle skjønte at dette ble en fight. Så slår ex'en hun nye rett i fleisen, hiver seg over hun, de faller i gulvet og ligger å sloss helt til noen lærere kommer å skiller dem. HAHAHA for en god start på dagen. Det var den beste fighten til nå altså, akkurat slik som på film. Dere vet på mean girls, når hun ser for seg hvordan dette ville endt i Afrika, og hun hiver seg over Regina? Jepp,det var akkurat slik det så ut. And the drama continues at West York:))
Hahha, nå må jeg slutte å skrive. Tipper at 30% leste all teksten. Gratulerer til deg i såfall. GODNATT PEEPZ
DATO: 17.jan.2012 / KLOKKESLETT: 04:01

11 kommentar(er)

Det jeg gjorde i går var å dra til Ski Roundtop for å stå på slalom! Synes det var ganske kult, siden sola skinte og vi ikke har et fnugg snø ute. Men snøkanonene går hele tiden på fjellet, så det er åpent.Jeg dro med vfar, vsøster, Erin, Brandyn, Dylan og uncle Shayne. Vi leide ski og brett, så var vi klare! Jeg og Erin var de eneste av kidsa som visste hva vi drev med, så vi forlot de andre for litt større bakker, haha. Vi møtte Chris og Nick fra skolen, så vi hengte med de en stund. Senere møtte vi Brock, Brock og Tanner, så vi hengte litt med de også. Sykt deilig å endelig få dra i bakken igjen. Hadde det syykt gøy :- )


Massse bra bakker! Blir deff å dra opp hit flere ganger!

Aah se, heisene var oppi lufta og man kunne sitte. Første gang jeg har prøvd slike, haha. DIGG


I dag hadde vi fri fra skolen, deilig å få sove leeenge. Synn hele dagen ble brukt til matte uansett. Finals denne uken. Ææh gruer meg.

Har akkurat sett gossip girl, så nå er det pretty little liars!
DATO: 15.jan.2012 / KLOKKESLETT: 19:55

2 kommentar(er)

Hvis dere i det hele tatt husker hvordan det er å kommentere, gjett hva jeg skal i dag?! Mad excited, it has been too long since the last time! Yayyy
DATO: 15.jan.2012 / KLOKKESLETT: 00:00

0 kommentar(er)
//weheartit
DATO: 14.jan.2012 / KLOKKESLETT: 22:24

2 kommentar(er)

Ishockey kampen var poppin' i går! Er vanligvis ikke så mange folk der, men det var student night, så hele student section'a var der. Gratis pizza til alle! 

Da jeg kom hjem måtte jeg rydde rommet. Djis, skjønner ikke hvorfor det alltid er så rotete. Denne gangen måtte jeg til og med ta alt ut av klesskapet for så å legge alt inn igjen. Jeg skal prøve å holde det ryddig i en mnd nå + at jeg skal ikke spise godteri på en mnd. Nå har jeg sagt det på bloggen, så da kan jeg ikke bryte det. Flott :)
 
Tnå se hva jeg laget i sculpture!


Love bird

I dag har jeg sovet leenge. Nå ligger jeg å chiller i senga med norsk Costume, drikker te og ser Friends with benefits såklart. Chill lørdag ♥ 
DATO: 14.jan.2012 / KLOKKESLETT: 00:27

0 kommentar(er)

Jeg kan jo faktiske oppdatere litt nå, fordi jeg har litt dødtid. Skal stikke på icehockey kamp! Gleder meg, begynner å bli en stund siden sist jeg var på en :)

Forrige helg dro vi til Harrisburg til en farmfestival eller noe sånn. Var den største i hele USA, var jo nesten like mange folk som i NYC. Tre kvart av dem var såklart rednecks, oh my gosshh. Og resten var amish people! Sykt mange av dem her i Pennsylvania, fatter ikke at folk kan leve på den måten. De må kjøre med hest og vogn, null elektrisitet, null sminke, null barbering, osvosv.

Tenkte så syykt på dere i Norge da jeg så denne:Enda bra noen har smør da. Prøvde å tenke ut måter å kidnappe skulpturen på for å sende den til Norge på, men nope. Har i hvertfall nok smør her da:))
Haha, se på de da! De er ikke amish da, glemte va de kalte de. Men de er slags amish, bare at de kan kjøre og ha elektrisitet. Men de tror visst på det samme, og kler seg nesten likt. LOL

Ellers har jeg vært på basketballkamper:

GO DAWGS

Jeg har trenet. Vekttreningene for fotball ble byttet ut med kondisjon og terping på teknikk. Jeg liker dette!
Ellers fikk vi en treningssykkel fra noen som ikke ville ha den lengre. Jeg bare hmmm skal jeg bruke den "nye" sykkelen eller den søte kule lille?


I går var jeg på wrestling. Morsomt å se på, selvom det ser litt gay ut da. Men kjekke guttterrrr!

Nå skal jeg stikke på ishockey kampen. Free pizzaa oh yeahhh.
Blogges forhåpentligvis snart igjen; see ya!
DATO: 13.jan.2012 / KLOKKESLETT: 23:32

0 kommentar(er)

Hei hei hællåå. Har mistet helt blogglysten, så dere får nøye dere med del 2 av spørsmålsrunden for nå. Skal prøve å oppdatere dere om livet mitt i løpet av helga. Har langhelg♥

Edit: Videoen ble laget før jul, så kan jo bare si at jeg tror jeg hadde litt hjemlengsel i jula. Ikke det samme uten familie, venner og tradisjoner!  

+ en annen positiv ting med utvekslingen, du blir sykt selvstendig fordi du er jo tross alt helt av alene på andre siden av jorda. Veldig lærerikt og du vokser masse :)
DATO: 06.jan.2012 / KLOKKESLETT: 03:57

3 kommentar(er)

Godt nyttår kjære lesere! Nyttårsaften ble en suksess. Jeg fikset meg, så dro jeg til Rocky ridge sammen med Heather og vertsfar. Hvordan skal jeg forklare? Det er en slags park, med masse julelys og julemusikk. Så går du bare der og ser, igjennom små hus, med blandt annet nissens verksted osv. Julenissen også såklart! Men han var allerede dratt tilbake til Nordpolen, siden det var 31. desember. Tåre.

(Sorry for at noen av bildene ikke er rotert, det er ikke mulig å rotere bildene fra iPhone, hvis jeg ikke går på picasa og lagrer ett og ett og det har jeg desverre ikke tid til nå)


Jeg har også brukt utallige timer på skype med Tora denne ferien, eller, hver dag kan man vel heller si. Sorry for at du ikke var klar for bilde babe:)


Bror fant VOSS til meg! Namnam


Chillin without any make up onnn, venter på dad skal bli ferdig på butikken


Gettin' ready


Tommel opp for selbuvotter!!
Og der drar nissen:) hehe

Etter Rocky Ridge dro jeg med familien på et nyttårsparty (alt heter party her som er en sosial sammenkomst) til noen venner av dem. Glemte å spise fordi det var så masse ukjente folk at jeg ble litt skremt og bare sto der lol. Etter vi hadde vært der en stund dro jeg videre på neste nyttårspartayy til en venninne. Alle var der! Sykt gøy :)

GODT NYTTÅR FOLKENS!!

Design av

hits