DATO: 27.feb.2011 / KLOKKESLETT: 04:10

22 kommentar(er)
i love

Vertsfamilien er heerlig! Alle her hjemme er så fantastisk, livet er så sykt bra!
DATO: 17.feb.2011 / KLOKKESLETT: 23:15

17 kommentar(er)

Okei, jeg skrev ett langt innlegg tidligere men alt klikket og forsvant.. Prøver igjen.

Hei!

I går da jeg våknet skulle jeg bare sjekke facebook før jeg dro på skolen, der hadde jeg fått tre nye venneforespørsler. Jeg ble helt i hundre for jeg skjønte fort at dette var den nye vertsfamilien min! Jeg prøvde å ringe rundt til blandt annet mamma, men ingen svarte. Tilslutt fikk jeg tak i Hanna som lå og sov, da jeg fortalte at jeg hadde fått vertsfamilie våknet hun veldig fort! Mens jeg pratet med henne sjekket jeg mailen min og der var en mail fra familien med denne overskriften: "OMG, we are so exited!!!!!!"


Sykt lykkelige jenter som feirer at jeg har fått vertsfamilie på skolen med sjokoladekake! Krysser fingrene for at dere også får familie snart jentene minee

Jeg skal bo i Pennsylvania, nabostaten til selveste New York! Jeg skal bo i byen York, som er den 14 største byen i Pennsylvania. Familen er vertsfar Ryan, vertsmor Deb, vertsbror Brady (blir 16 om noen få dager) og vertssøster Heather (blir 14 i mars) + hunden Cooper. Jeg har snakket masse med de på mail allerede og vi skal skypes på lørdag! De virker som en helt fantastisk familie. 


Jeg skal bo i northeast regionen

Jeg går rundt som en vandrende lykkepille, klarer ikke å tenke på noe annet. Jeg er så syykt fornøyd! Jeg ønsket meg søsken og dyr, og jeg har til og med ønsket å komme til Pennsylvania (hadde ikke statsvalg eller noe), så jeg er helt i himmelen.

De skal ta meg med til New York City (hallo min største drøm i verden som går i oppfyllelse!!!), sommerferie i New Jersey, hiking i Virginia, Washington DC ++
Det er som å leve i en drøm!
DATO: 16.feb.2011 / KLOKKESLETT: 09:42

22 kommentar(er)

Herreguuud jeg er så lykkelig!!! Har fått vertsfamilie i Pennsylvania :-DDDD Alt er perfekt!!!

SNAKKES
DATO: 07.feb.2011 / KLOKKESLETT: 16:29

17 kommentar(er)

Det er så godt å vite at jeg ikke reiser "alene". Tre av mine bestevenner skal også til USA til høsten, så hvis jeg får hjemlengsel så kan jeg bare ringe dem, få høre stemmene deres og samtidig vite at de er i akkurat samme situasjon som meg. Hvis vi er lei oss for det skjer noe hjemme som vi "går glipp av" må vi bare minne hverandre på at det er ikke vi som går glipp av noe, det er jo alle de som ikke er på utveksling i USA som går glipp av noe stort.

Tora er en av dem, vi har vært bestevenner siden vi var 4 år gamle. I høst flyttet hun til Oslo for å gå på skole, mens jeg er igjen her i Lofoten. Vi har taklet avstanden veldig bra, vi har vel møttes hver mnd ca.

Så i helga har jeg vært i Oslo. Jeg dro sammen med håndball-laget mitt for å spille i den nasjonale serien for 16 åringer, Bring serien. Har hatt den beste helga på aldri så lenge!Min gode venninne Maren og meg. Overnattet hos henne og kjæresten fra fredag til lørdag. Vi reiser bla. sammen til Tyrkia vært år :-D


Seier over Bækkelaget!


Tora bestie. Overnattet hos henne fra lørdag til søndag.


Ben & Jerry's, iskaffe, godis ++ Koset oss max!


Viegelandsparken sammen med noen fra laget :-)

Reiser du helt alene, eller skal noen av vennene dine også på utveksling?

Marlin Catharina

Design av

hits