DATO: 30.04.2012 / KLOKKESLETT: 03:02

2 kommentar(er)

Hei hei! 

Jeg venter fremdeles på bildene fra forrige måned, så den oppdateringen kommer ikke enda.

Hadde en perfekt søndag. Den startet med at vertsfar laget med pannekaker. Mmh jeg elsker amerikansk søndagsfrokost!
Så la jeg meg ute og så på gossip girl i sola. Perfekt løpe-vær ogsåå, så jeg dro på en joggetur, så hadde jeg og søsteren min en jævlig legit treningsøkt! Føles såå bra etterpå. 
Haha hvorfor er jeg så attraktiv, hvorfor


Bra trynet mitt var kjempe fint. Oh wait I lied. Anyways, jeg ble brun :):) det som var poenget herss

Den siste uka har stortsett kun vært fotball. Vi har hatt treninger, så team dinners, team nights, kamper og senior night. Elsker fotball-laget mitt  alle er close, vi har sykt mye fun. Og ikke minst at vi har vunnet alle kampene utenom en, og ett par uavgjort.

Siden skolen min er sykt seriøse, spiller jeg på junior varsity (de som er ett år mindre), men det gjør ikke meg noe da, får spille ca hele kampen, som er mye mer enn jeg ville gjort på varsity. Men i hvertfall, forrige kamp fikk jeg spille varsity også. Det var litt stort for meg haha.
Etter senior night tok treneren vår seniorene ut for å spise på texas roadhouse for å spise, han spanderte på oss. Vi har serr de beste trenerne! Vi satt sikkert der i 3 timer.

Senior night og Ellen's birthday på texas road house

Senior night

Som sagt nyter jeg god været, og venter på at alle bildene skal komme til meg i posten. Har nesten sluttet å ta bilder (shame on me!!!) så har nesten ingen fra denna uka heller.

Åh ja! Også har jeg jo farget håret eller stripet det eller whatever. Følte for å ha litt lysere hår nå som sommeren kommerDet ser nå forskjellig ut på alle bildene, men det er kinda lysebruntish

Haha btw, vet jeg alltid har kritisert bloggere som ikke har bildene en strl, eller at den er mindre enn teksten osvosv. Ser ut som jeg er blitt en av dem hahaha, latskapen tar virkelig over. Sorry as, vet det ser grusomt ut:)
DATO: 29.04.2012 / KLOKKESLETT: 17:07

0 kommentar(er)


Prom, graduation, senior week, meet my people again after 10 months 


When Americans try to say "maalin" , so far there is only one person who can do it


my princess prom dress♥ 
Something all americans do, cutest thing ever
(:


like three weeks ago with boo♥ miss ittt
!!

 


what we did all last month, so much funnn


best feeling in the world


todayyy yay


I left my heart in new york

 

//justlittlethings 
DATO: 23.04.2012 / KLOKKESLETT: 02:50

0 kommentar(er)

For ett par uker siden dro seniorene på fotball-laget til et studio for en photo shoot.


Idiot-meg måtte jo seff glemme fotballskoene hjemme..... cute

*
harrrd body!
West York Girl Soccer♥ LOVE IT
DATO: 22.04.2012 / KLOKKESLETT: 23:34

0 kommentar(er)

First of all, hva har skjedd med blogg.no siden sist? Total endring, jeg skjønner ingenting:) så håper jeg får til å poste dette innlegget.

 

Well, jeg har ikke glemt bloggen. Jeg har bare vært veldig opptatt. Ok, løgn. Jeg har glømt bloggen, men jeg har også vært veeeldig opptatt. Dette er faktisk første gangen på en måned sikkert at jeg faktisk er på pc'en min. Alt jeg trenger har jeg på iPhonen. Webcameraet virker heller ikke lengre, så nå må jeg skype osv fra telefonen også. Men whatever. Skulle egentlig ønske jeg hadde blogget de siste par månedene, fordi jeg har gjort så sykt masse kult, og det ville vært fett å se tilbake på senere. Oh well, let's just say; dere har gått glipp av en del. Dette har vært to av de beste månedene mine her sålangt. Og nå er det bare to måneder til jeg kommer hjem. Faktisk litt under det. Hjelp, hvor ble det av tiden min? Det er så bittersweet. 

Jeg har nesten ingen bilder fra den siste tiden, men kommer til å få det iløpet av de neste to ukene tror jeg, så da skal jeg sikkert komme med en liten oppsummering og bilder. Kanskje jeg skal bli flinkere å blogge nå. Men bare kanskje. 

Design av

hits