DATO: 28.mai.2011 / KLOKKESLETT: 01:13

2 kommentar(er)

Lang dag! Sto opp klokken 5, for å ta første flyet til Bodø. Skulle på avreisemøte! 

Elsker når alle billetter er utsolgt, og man må reise så tidlig! Men heldigvis tok Sigrid samme fly, så hadde en kjempe koselig dag i byen med henne, mamma og moren hennes.

Visste egentlig alt som ble sagt på møte fra før, men var greit og bare høre alt på nytt liksom. Det var en fyr fra EF og en dame fra EF i England som var der og pratet. De snakket om alt mulig, hvordan skolen er, hvordan kirken er, hvordan man skal oppføre seg og tips om ting og tang. Jeg ble i hvertfall enda mer gira! Jeg kunne reist når som helst. Har så syykt mye å se frem til :-)


Det eneste bildet som ble tatt i dag, sweeet

Etter møtet dro jeg og mamma på flyplassen igjen, for vi skulle videre til Oslo. Visum neste! Skal fikse det på tirsdag. Blir sykt deilig med langhelg først da! Nå ligger jeg godt planta i senga til min bestevenninne, det er rett før øynene faller igjen. Skal tidlig opp i morgen også for å møte god jenta Maren, og Camilla og Hanna senere på dagen. Fullt program!

Nå blir det nok litt mere liv her på bloggen fremover, så bare følg med :-)
DATO: 08.mai.2011 / KLOKKESLETT: 03:28

4 kommentar(er)

Siden sist har Sigrid fått vertsfamilie, i Kentucky! Endelig kan hun bli med på Hanna og min sin daglige vertsfamilieklem. Helt siden Hanna fikk familie i mars har vi plaget Sigrid, haha. Det som er så sykt digg er at det er bare en stat mellom oss tre! Så drømmen vår er jo å møtes i Kentucky hos Sigrid! 
Nå er det bare Tora og Karoline igjen som ikke har fått familie. Håper de får snart :-)

Ellers har jeg koset meg masse med venner og familie. Siden det er blitt vår og sykt fint vær ute tenkte jeg at jeg kunne feire bursdagen min (hadde bursdag i mars!!). Så jeg inviterte over noen jenter på grillkos i hagen. 


Herlig gjeng!
love


Søte hunden min

Det er helt sykt at jeg faktisk skal være borte fra disse herlige jentene i ett år. Kommer til å savne dere mye!!

Design av

hits