DATO: 01.aug.2011 / KLOKKESLETT: 00:20

3 kommentar(er)

Wow, tiden har gått sykt fort! I morgen reiser jeg til Oslo, og videre til USA neste morgen. Altså, dette var min siste dag her i Lofoten. 
 

Det har vært folk på besøk heletiden siden jeg kom hjem fra tyrkia på torsdag. De siste dagene har gått til å være med mine kjære, mens jeg har prøvet å pakke. Og maan, jeg hater å pakke. Nå er jeg ferdig og kofferten går såvidt igjen, i tillegg veier den 35 kg, så grattis til meg :) gleder meg til å betale overvekt!! Det er jo umulig å pakke for ett år, og kun ha 23 kg. Kofferten min til Tyrkia var 23 kg, og der var jeg i to uker! HJELP
 

 Det er litt mixed feelings ute å går her hos meg. Gruer meg skikkelig til å si hade til alle sammen i morgen, men kjenner at jeg er veldig klar for og endelig møte vertsfamilien! Har jo "kjent" dem siden februar, så blir morsomt å se dem på ekte nå :) Dette blir nok bra!

SNAKKES I USA!
DATO: 13.jul.2011 / KLOKKESLETT: 00:40

2 kommentar(er)

For en herlig helg det har vært! Det skjedde noe hele tiden. Jentekveld, bursdagsfeiring og morsomheter! I morgen drar jeg til Tyrkia, så det har blitt mye goodbye i helgen også. Jeg er så klar for å reise til både Tyrkia og USA, men noen ganger føles USA så uvirkelig.. Jeg har blitt kjent med noen gutter på min alder som skal gå på samme skole. Det er så betryggende å vite at noen vil være venn med deg, allerede før du er kommet!

Her kommer et lite bildedryss fra helgen!Weh, superkokken har laget brownies til min kjære


NYDELIG


Sweetie!


Åh, så fornøyd med å få hello kitty bamse!!


Om en mnd: USA, Norway, USA, USA, USA, USA.
Bursdagsgullet


<3


Åh, jeg har akkurat sagt hade til verdens beste Henrik. Sykt uvirkelig! Kommer til å savne deg vennen min.
DATO: 03.jul.2011 / KLOKKESLETT: 20:52

4 kommentar(er)

Blogg.no har fått sin egen app for iPhone, denne likte jeg!

Men jeg har en god nyhet! Det er 99% sikkert at jeg og min kjære venninne Sigrid får reise sammen over dammen, den 2. august. Awi, dette blir gøy :-)EDIT: Jada, vi reiser samme dag.... Men jeg reiser 06.30 og hun 11.30. UFLAKS
Jaja, vi får i hvertfall sagt hade samtidig til vennene her hjemme og kose oss på hotell sammen!  

Design av

hits