DATO: 28.sep.2011 / KLOKKESLETT: 03:52

1 kommentar(er)

Heey!
Her kommer en liten update på hva jeg har gjort i det siste :-)

Torsdag

Skole, trening, lekser, volleyballkamp og morsom tur til Target med folk! Guttene prøvde høye sko! Haha, det var så morsomt å se gutter i slike sko!

Fredag
Her er fredag favoritt dagen min, i Norge brukte det å være lørdag. Det er noe spesielt med stemningen på fredager her, high school spiriten er så sykt stor. Man går bare å venter på at skoledagen skal bli over, så det er klart for football game!

Det regnet sykt mye på fredag så kampen vår ble utsatt (som vi egentlig ble glad for, siden vi slapp å komme forsent til footballkampen). Siden vi ikke kunne bruke field'en var vi inne og hadde team builing istedet. Alle hadde en plate med sitt navn, så sendte vi den rundt hele bordet så alle måtte skrive noe fint på din plate. Tilslutt la vi alle platene sammen (de var som puslespillbrikker), så det ble skikkelig kult til slutt. Etter det dro jeg og Hannah til Lauren for å spise og gjøre oss klar til kampen. Tema for kvelden: Nerd night!


Hahah, sykt gjennomført spør du meg!


Seier!

Etter kampen ble det en morsom tur til McDonalds for å spise is og nuggets!

Lørdag
Endelig var dagen her, jeg skulle smake sushi for første gang! Jeg har planlagt flere ganger at jeg skulle prøve det, men det skjedde aldri. En dag snakket vi om det her, og de var rask på at vi måtte dra å spise sushi fort!!
Ingen kommentar. Lol.


Ellen!
Det var første gang for Alissa også, hun likte det ikke i det hele tatt


Men det gjorde jeg, yayy! Trodde det skulle være verre første gangen. Vi hadde tre forskjellige ruller, men den i midten var god. De andre var spesiell, haha. Den beste hadde laks og kremost eller noe sånt. Skal hvertfall spise det flere ganger!

Etter sushi'en dro vi på kjøpesenteret og hengte til vi skulle på kino å se Lion king i 3d. Aw, elsker den filmen, det var så kult å se den i 3d! Jeg skulle jo egentlig ikke kjøpe noe, siden jeg shoppet forrige helg, men jeg fant homecoming sko, ah de er nydelig. Og jeg måtte bare kjøpe Justin Bieber parfymen, siden jeg ikke fikk tid forrige helg. Den lukter så godt!! Også kjøpte alle et smykke med en liten robot på (veldig populært her, de er overalt), så hele gjengen går nå rundt med de hver dag. To av vennenne mine har døpt dem med norske navn også, haha!

Etter kinoen dro vi tilbake til Lauren's og chillet der, til vi dro på fire til ei anna venninne. Vi var der enstund, så dro vi videre igjen til Beth. Hun hadde baby'en denne helga, så vi chillet bare der med film og kos :-)

Søndag
Jeg var i kirken for første gang! Det var akkurat som i Norge, så sier ikke noe mer om det her på bloggen, hah.
Etter det dro vi til Lancaster på shopping. Jepp. Tror det begynner å bli en vane eller noe. Jeg skulle ikke shoppe noe denne dagen heller, men vertsmor hadde mange kupponger som gikk ut denne dagen, så jeg fikk gjort et bra kupp på rue21 og sparte ca halve prisen! Så måtte jeg jo bare ha ett par andre ting også, hehehe:) + at jeg endelig fant en vinterjakke! Jeg må jo være klar her, selv om det ble sommer her igjen (takk gud!!), så ble ikke bruk for uggsene enda (ok, halve skola bruker dem, men hallo det er 25 grader ute). Det er drittttfuktig ute nå, sykt ekkelt egentlig men ja, det var jo shopping jeg snakket om.... Før vi dro hjem dro vi for å fremkalle bilder fordi jeg måtte ha bilder til senior poster'en min og til veggen og rammer på rommet mitt. Siden senior night var i dag måtte jeg få bildene på en time, noe som resulterte i ca 600 kr for bilder. Omg..... Første tingen her som er like dyrt som i Norge! Resten av kvelden gikk til å jobbe med senior poster'en og lekser såklart.


Vi elsker Mikke! Det dekslet har seriøst reddet min kjære iPhone. Tre dager på rad klarte jeg å miste den rett i asfalten fra bilen og den hoppet bortover veien, og den ble ikke ødelagt noen ganger!!! Jeg var så redd.


Senior poster!

Mandag
Skole, kamp (grattis vi vant), lekser, senior poster, lekser, senior poster, lekser. Ja du skjønner?

I dag
Skole såklart, så var det rett på kamp. Varsity spillet så syyykt bra, og slo revalene igjen- 3-2! I dag var det senior night. Så etter kampen fikk vi alle blomster, så fulgte foreldrene oss en etter en opp, og noen fortalte om dine fremtidsplaner osv. Så gikk vi rundt og så på alle senior poster'ne som alle hadd laget (mange bilder fra du var liten til nå osv). Så fikk vi kake, med bilder av alle oss seniorene på. Jeg spiste meg selv, jeg var sykt god :-))
Jeg glemte desverre kamera. Det var synd, for det var veldig spesielt!

Nå er klokken 21.50 her, og jeg har sikkert brukt over en halvtime på dette innlegget, så nå må jeg sove!! Var ikke i seng for halv to i går, og det blir forsent når jeg er oppe kl 6 hver dag. Sovner i journalism hver dag!! Haha. Den dama snakker om det samme hver dag og med en gang hun begynner å snakke blir jeg trøtt, så mitt mål for i morgen er å være uthvilt! GODNATT
DATO: 22.sep.2011 / KLOKKESLETT: 05:16

2 kommentar(er)

Wow, jeg kan ikke fatte at jeg allerede har gått ca 4 uker på skolen. Tiden flyr jo forbi! Ukene har blitt til rutine og det er stortsett slik dagene mine ser ut: står opp klokka 6-kjører til skolen-henger litt i lobbyen til skolen begynner 07.45-skole-kamp/trening-lekser-sove. Jeg kommer ikke hjem før i 8 tiden på ukedagene, fordi vi har enten trening eller kamp. Liker mitt busy'e liv, men kunne godt klart meg uten de leksene. Kommer hjem og er dødssliten, så må jeg begynne med ett tonn med lekser. Har allerede skjedd flere ganger at jeg har sovnet med matteboka og våknet opp neste morgen, og måtte begynne med lekser klokka 6 :-))


Dagens outfit

Men selvom det er rutiner er hver dag annerledes og det skjer noe nytt hele tiden. I dag var en morsom dag! Vi har fått nye plasser i matteklassen, og hun som satt over meg begynte å stille meg spørsmål. Hun: "Sooo, are you only white?", meg: "uuuhm, yeah?" hun: "cuz you look kinda.. something else" meg: "well, cool lol". Jeg er jo ikke brun lengre engang haha. Men noen sa, "she's norwegian!", noen minutter senere sier hun: "oh, so you are from Norway?!", "so do you speak norwegian there? that's awesome!". Tror det kommer til å bli morsomt å sitte med henne fremover!

Som sagt er jeg ikke brun lengre, og jeg følte for å ta en liten tur innom et solarium. Jeg har skulle gjort det i ukesvis, men har aldri tid. I dag hadde jeg endelig tid, så da vi kom dit spurte vfaren min om han skulle følge meg inn for å se at alt gikk bra? Jeg tenkte bare; hva kan gå galt, når man putter penger på en maskin? Men neida, litt mer komplisert enn det. Da jeg kom inn måtte jeg registrere meg, og vi måtte sette opp en "solingsplan". Damen spurte hvor lenge jeg ville sole meg, og jeg sa 30 minutter. "30 minutes, are you crazy?!", ehm nei. Det viste seg at det meste man kunne sole seg var 20 minutter, men siden det var min første gang der kunne jeg kun sole meg i 15 minutter lol. Fordi at solariumene der var så bra, som hun sa. Jeg så virkelig for meg noe fancy greier.
Well, here it is, the fancy thing:

Yeah, jeg fikk klaus inni der. Måtte vise familien bilder av brun og blid-sengene og fortelle at man kunne koble til iPod og at det kom vann ut hvis man trykte på en knapp. De bare: Wooow.

Ganske uintressant innlegg, men kinda funny. haha.

Gratulerer til oss forresten, som vant varsity kampen 3-0 og JV 2-0 i field hockey! Way to go ladies, som de sier her!!
DATO: 19.sep.2011 / KLOKKESLETT: 06:10

6 kommentar(er)

Da var jeg hjemme igjen! Lørdags morgen dro vi til New Jersey for å se på footballkampen til sønnen til noen familievenner. Det var sykt annerledes en vår skole, for for det 1. kampen var på lørdagsformiddag så det var ikke friday night light, de hadde ikke student section (eget område for studentene, hvor vi har forskjellig theme hver uke og heier og har det syyykt morsomt), også var det også sånn at mødrene brukte draktene til gutta og ikke noen jenter, haha det var så rart. Jeg konkluderer med at friday night light ved West York er best!!!

Etter kampen chillet vi bare hos de, og senere på kvelden dro vi på bonfire til noen folk.


Min første Jersey-burger! I New Jersey har de en burger de kaller pork roll, og det er vanlig hamburgerkjøtt + pork roll (som er umulig å forklare) og ost. Jeg skippet osten siden den er drit ekkel her. Men den var god da!

Vi sto opp tidlig i dag og kjørte til King Of Prussia, en by rett ved Philadelphia. Vi skulle egentlig dit, men siden King Of Prussia har det største kjøpesenteret på østkysten dro vi dit! Det var sykt stort, og delt opp i to deler. Den ene delen var kalt Plaza, og da du kom inn ble det spillt slik musikk du hører for deg når jeg sier ordet "plaza", også var det en mann i dress som var der for å hjelpe hvis du ikke visste hvor du skulle gå. Haha, vi måtte bruke kart hele tiden for å si det sånn.


Ååh, jeg fant en herlig frukt-ting der. Endelig noe sunt og godt! Og det var himmelsk!!! Hvorfor har vi ikke en sånn i York? Jeg kunne levd på det!!

Nå skal dere få se hva jeg kjøpte! Men først tenkte jeg at jeg kunne vise dere gavene jeg fikk i welcome-partyet mitt. Hadde ikke forventet å få gaver fra folk jeg ikke kjenner engang!


Gavekort, penger, kort, masse West York stuff (i love) og football caps. Den koseboksa er verdens beste!


Jeg fikk også denne West York koppen. Den er liksom sånn hard plast på en måte. Genial! Faktisk den første de solgte, yayyy for me!Jeg vet ikke om jeg ever har spist så mye dritt som jeg har gjort denne uka! Føler meg som den fyllte donut'en med sjokoladetrekk jeg spiste til frokost i dag. Så jeg og søskene mine dro til butikken for å kjøpe meg noen energibarer og stuff. Jeg hater at vi spiser fast food til lunsj hver dag..

Ja, også oreo da, heheh. De har så mange forskjellige oreo her! De har med double stuff og tripple (alså at det er trippelt så mye hvit krem inni som de vanlige), de har lyse oreo, halloween oreo, football oreo, cookies, brownies, ja alt mulig. Så jeg måtte prøve ut noe nytt!

For noen dager siden kom disse toms'ene til meg i posten. Elsker dem!!Mine nye uggs jeg kjøpte i dag. Jepp, det har vært 20 grader de siste dagene og det er iskaldt, så folk bruker uggs :-)) Heldigvis blir det nesten 30 grader igjen på onsdag, så kanskje jeg kan vente noen dager med å bruke de, haha.


Jeg fikk ikke nok med ett par. Åh, disse er de søteste!


Forever 21, endelig fikk jeg dra på den butikken! Elsk
h&m

Jepp, det var det! Nå er det sengetid for meg og snart morgen for dere. Ha en fin uke alle sammen!
DATO: 17.sep.2011 / KLOKKESLETT: 07:06

3 kommentar(er)

Jeg har rett og slett ikke tid å blogge på ukedagene! Denne uka har gått i ett sett, jeg har såvidt fått sjekket innom facebook. Men jeg liker det, må holde meg opptatt så jeg ikke får hjemlengsel vettu.

Weell, denne uka har vært ganske fantastisk. Jeg har gjort så mye at jeg gidder ikke å ramse opp halvparten. Fordi jeg har egentlig ikke tid til å blogge nå heller, jeg må pakke baggen osv, for i morgen skal vi til New Jersey igjen.
Men i hvertfall, denne uka er "the fair" her i York, det er akkurat som messa vi har i Lofoten, bare myeee større. Så på tirsdag fikk vi gå tidlig fra skolen for å dra dit, men vi på field hockey laget fikk ikke lov å dra haha, det er for mye fet mat der. Så jeg hengte heller med Ky :-) Senere hadde vi vår første kamp, vi vant mot erke rivalene! Vi har hatt fire kamper denne uka, vunnet 3 av 4! Eller vi dro til The fair etter kampen for å feite oss opp litt. Du kan få ALT du vil ha fritert, det er sykt. Så det ble ingen karuseller på oss!


Åååh, forresten! Se på de nydelige draktene våre! Vi har fått de i annledning at vi skal spille en kamp i Oktober for å støtte kreft. Men vi bruker som regel draktene på skolen dagen før kamp, så da ble det rosa drakt på skolen når vi endelig fikk dem.

I dag var det football friday, beste dagen i uka. Først hadde vi kamp på andre siden av York, der vi vannt! Guttene vant og det var amazing stemning!! Ååh american football ♥♥
Sorry, har ikke tid å skrive mer, skal prøve å bli flinkere å oppdatere!! Nå må jeg pakke..............og...........egentlig... gjøre...mattelekse.....spy.

Forresten, jeg savner dere! ♥
DATO: 13.sep.2011 / KLOKKESLETT: 03:23

2 kommentar(er)

Tumblr_lrf6sxq02e1qgdykbo1_500_largeTumblr_lrbagfxv3b1qe0hneo1_500_largeTumblr_lqegbuy79u1qi2vpwo1_500_large284879-8-1310303623339_large
Tumblr_l2uryatwsy1qb4lsxo1_500_largeTumblr_lrbbh2frqf1qj07ayo1_500_large
250071_2065373555271_1272738893_2394627_1793953_n_largeMf_361827090_86a29c92aff58e6808f53146e8c88efe_large_large
319494_261494270538861_100000348692974_878438_535862075_n_largeTumblr_lr8h2b0m8r1qf3udno1_500_large
..this is life
DATO: 11.sep.2011 / KLOKKESLETT: 21:53

1 kommentar(er)

I går hadde familien min arrangert party for meg! Det var veldig koselig og ikke minst skikkelig søtt gjort av dem.


Hihi, huset mitt!


Grilled porkLiker hvordan jeg og Caroline lagde garasjen om til the party place, haha
Cousin Caroline


Pretty girls!!
Ååh, Dylan min lille favorittgutt! Han hadde laget det norske flagget til meg.  Han var så sykt søt hele tiden. Hvis noen prøver å banke meg opp, uansett om de er 10 eller 75 så er det han jeg skal be om hjelp! Haha
Da han fikk se homecoming-kjolen min ble han målløs, også bare: "Oooh you're going to be homecoming queen, king, I mean queen!"
CUPCAKES!


C-c-c-aroline


Favorite booyyVellykket kveld! Eneste dumme var at footballkampen var utsatt til lørdag pga flom, så da vennenne mine dro for å se kampen kunne jeg ikke bli med. Nedtur, jeg er enda trist lol. Alle sa: "If you're going to miss a game, this is the game to miss. They will probably loose" Men gratulererer til guttene som vant 14-0!!!! Ønsker jeg var der!!
DATO: 10.sep.2011 / KLOKKESLETT: 07:33

4 kommentar(er)

Okei, klokka er 1.10 her på en fredagsnatt og jeg burde gjøre lekser nå. Mhm, lekser. Men jeg prioriterer bloggen litt først, alt for å slippe leksene! Det er helt syyykt masse!!!! I helga?!

Ja whateves, i går fikk vi fri fra skolen pga regn. Hahaha, det var det kuleste ever. Eller det var flom da, så jeg tror vi har utsatt to field hockey kamper og vi har såvidt fått trent. Nesten alle har fått oversvømmelse i kjelleren (ikke vi, yay for us) og det har regnet katter i dagesvis. I dag trente vi ute, selv om vi ikke fikk lov av skolen, og jeg så ut som en gjørmeklump da jeg kom hjem. I tillegg har vi 4(!!) kamper i uken som kommer siden vi må ta igjen for de vi utsatte.

I går kom Ky og hentet meg, så dro vi til ei venninnes hus, hun har også hot tub og stooort basseng. Ganske kult at så mange her liksom har som en slags leilighet i kjelleren med stor flatskjerm, biljardbord eller bordtennins og of course hot tub og basseng ute, så mangee folk samles, det er så gøy! Det var i hvertfall veeldig koselig ♥
Jeg hadde selvfølgelig ikke med kamera.. Jeg angrer, vi gjorde masse morsomt, jeg sier bare skinny dipping!! Hahaha

I dag var det skole igjen, så gjørmetrening ute i regnet og etter det dro jeg på movienight til Kerri. Mange folk, games, film og kos. Synd jeg sovnet av i filmen da, alltid skal det skje, alltid.

Jeg tok noen bilder, jeg gjør fremskritt!!


Haha, det var ett sånn morsomt spill. Det var umulig å ta Lauren seriøst med den posen på hodet. Hun hadde den på i sikkert typ 10 minutter!Ellen, Kerri og meg! ♥Girls


Hilsen fra meg og min tynne mattebok en fredagsnatt.

Godnatt..............
DATO: 07.sep.2011 / KLOKKESLETT: 23:37

3 kommentar(er)

Yayy, oppdatering! Jeg har hatt en herlig langhelg og begynte på skolen igjen i går. På fredag var jeg på min første amerikanske fotballkamp, det var en sykt kul opplevelse! Det var en helt syk stemning og maaange folk.


Før kampen!
Tommel opp! Så er det sånn at guttene på laget kan spørre deg om du vil bruke drakta deres  på skolen og kampen, #87♥

Stemning!

Her er bilder fra søndag da vi var i Harrisburg (hovedstaden i PA) og så på baseballkamp!


Haha, jeg pitchet den første ballen! Det var jo ganskee kult og veldig flaut

Vi var og matet ender i går, fikk skikkelig gossip girl-stemning av det.

Ellers var denne helga en av de beste jeg har hatt her i statene, bonfire, cook out, treninger og lagfrokost, soccer game, hot tub og basseng med folk og beesøk ♥

I dag har jeg innfluensa og er sykt slapp. Jeg måtte dra hjem fra skolen etter noen timer der, fordi jeg frøs nesten i hjel og var slapp. Det er så sykt kaldt inne på skolen også er det varmt ute, slik er det i husene også. Omvendt enn i Norge, der kler man på seg når man går ut, her kler man av seg når man går ut. Men nå er det faktisk kaldt her også, fordi det er flom og thunderstorm, så kanskje vi slepper skolen i morgen! Jordskjelv, orkan, flom, thunderstorm, hva er det neste? haha

Nå må jeg finne frem alle leksene som jeg drukner i, så skal jeg kanskje ut en tur hvis jeg får gå ut av huset. La meg bli frisk fort!!
DATO: 01.sep.2011 / KLOKKESLETT: 04:20

4 kommentar(er)

På mandag begynte jeg på skolen, og siden da har tiden flydd! Første skoledag var easy peasy, da jeg kom inn i lobbyen møtte jeg alle folkene jeg har blitt kjent med denne mnd, de henger på en spesiell plass i lobbyen, så jeg slipper å dra rundt å lete etter dem heldigvis. Da klokka ringte gikk jeg til første time sammen med Hannah (ja når klokka ringer, vi må bli i lobbyen helt til klokka ringer, så har vi 5 minutter å springe til skapet og til neste time før klokka ringer igjen og vi må sitte på plassen vår i neste klasserom). Alle seniorene gikk i auditoriet, jeg ble sjokket over hvor mange regler det var, selv om jeg har hørt de fleste. Jeg måtte le, haha. En av de nye reglene er: Du kan nå ha med deg en drikkeflaske til timen (den må være korrekt, alså en for eks en imsdalflaske med imsdalsvann i), flasken kan ikke være en annen farge enn blank. Grattis med den regelen. Ellers er det ikke lov å vise mat engang, for da blir den konfiskert. Også kleskodene såklart, her i Amerika må man kle seg med respekt på skolen (lol). Ikke vise for mye skuldre, shortsen må være så lang som dit fingertuppene dine rekker,  hull i buksa er faktisk lov, men kun viss hullene starter der fingertuppene slutter, ingen gjennomsiktige klær osv.

I andre time gikk jeg sammen med Kerri, etter det er det A-lunsj, vi ble på skolen (juniors og seniors har lov å dra ut) og det var akkurat som på film. I tredje time er jeg også sammen med Kerri, og i fjerde time er jeg sammen med Alexis. Så jeg hadde venner i alle klassene! Jeg var ikke alene i ett sekund, yayy :-D

 
Siden dette kommer til å bli ett langt innlegg, får dere ett bilde av meg, siden jeg er så flink å ta bilder når jeg er med folk!!! kødda:)

Timeplanen er ganske komplisert, men året er delt opp i to semester, også har vi en blå uke og en hvit uke der litt forskjellige ting endres, men stortsett ser timeplanen for dette halvåret slik ut:

Period1: Sculpture1- Her lager vi forskjellige ting, som en slags kunst og håndtverktime. Alså et av mine morsomme fag, liker denne klassen. Ok, jeg har nesten bare morsomme fag dette semestret, hehe.
Period2: Gym/Parenting- Annenhverdag har jeg gym og annenhverdag har jeg parenting. Parenting er en klasse hvor man lærer hvordan det er å bli foreldre. Så her skal vi ha med oss en baby hjem ei hel helg, dere vet sånn robotbaby som skriker når den er sulten og vekker deg om natta? (De har sånn på one tree hill), ja det er sykt kult og amerikansk det! Jeg elsker disse klassene, de er lett mine favoritter! Liker folkene og fagene.
Period3: Journalism- Jeg valgte dette faget fordi jeg ville være sammen med venninna mi, men jeg vet ikke egentlig hva jeg trodde det gikk ut på. Kanskje at man lærte litt om aviser og intervjuing av folk osv, neida det er vi som lager skoleavisen! Yay for utvekslingsstudenten som skal skrive artikkler til en avis! Jaja, tror dette blir en morsom klasse, vi gjør mye praktiske og jeg liker folkene!
Period4:Algebra2- Ah, jeg hater dette faget. Jeg liker ikke matte i Norge, så da liker jeg det i hvertfall ikke her. Det er vanskelig, fordi de gjør mye annerledes enn hva vi gjør i Norge. Det suuger. Og ja, jeg kjenner en person, og resten er vel sophmores og juniors, så ja jeg er ikke fan av denne klassen.

Så dette har jeg alså hver dag i et halvt år + WIN og advisory tre dager, som er noe nytt på skolen. Timer der vi kan jobbe med lekser, få hjelp osv, er egentlig ikke sikker for det er så nytt at det er ingen som vet.

I går da vi dro ut til lunsj bestilte vi to pizzastykker, OMG, jeg har aldri sett noe større, det var ikke plass på fatet engang, jeg er nesten enda mett. I dag spiste vi på skolen, men i morgen skal vi på burger king, aah lover godt! I tillegg har jeg lyst på snack heeele tiden, jeg begynner å bli americanized!!!


Jeg koser meg med melkesjokolade. Hvis jeg først begynner klarer jeg ikke å stoppe, jeg begynner å bli fri......


Blondiepia

I dag dro jeg for å ta bilde til yearbook, så jeg måtte ha på meg graduationkappa og hatten. Det var nice! Det så ut som jeg kom i fra en film!

Jeg fant denne dødskule capsen på walmart, når jeg ser på bildene får jeg lyst på den, hmmmm

Forresten, dagene flyr nå. Jeg står opp 6, drar på skolen, så trening, så dusj/lekser/middag og når jeg logger på facebook sover Norge.. Ser for meg at dette kan bli et stort problem etterhvert. Jeje, helgen!

Det er bedtime for meg straks! Skal bare se pretty little liars som jeg klarte å glemme i går!

Design av

hits